dilluns, 30 de desembre del 2013

ADEU! ...ADEU?..

Bé, aquesta es la meva darrera publicació d'aquest semsetre i d'aquest any 2013 que, en aquests moments, ja està en les seves acaballes. Nosaltres, des de la facultat de Blanquerna, despedim aquest any 2013 una mica més a prop de ser mestres que fa uns mesos. S'ha de dir que encara ens queda molt i molt camí i, sobretot, moltes experiències per viure. Esperem, impacients, l'arribada d'aquest any nou 2014 amb tot el que comporta.(Principalment els primers examens...) 

Vull adjuntar un vídeo d'una canço que trobo adient per aquesta entrada. Una entrada que dóna pas a una despedida, però no és una despedida com a tal, sinó que només diem adeu a tot el que tenia relació amb aquest primer semestre. Per tant seguirem mantenint aquest blog viu amb noves entrades, encara més interessants, sobre el que anem fent durant el que queda de cami. 

Aqui us deixo el vídeo:




Ja per últim, m'agradaria que les meves publicacions hagin estat interessants i hagin pogut ser d'ajuda pels qui volien saber el que hem anat fent a l'assignatura de "COED" i  "GITIC". Per això us demano, sense cap mena de compromís, que valoreu el que ha estat fins ara el meu blog. Moltes gràcies.


Ja només queda desitjar-vos un bon any nou, que comenceu amb moltes forces i moltes ganes i que aquest any sigui encara millor que l'anterior!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada