divendres, 22 de novembre del 2013

EL GOOGLE DRIVE: TREBALL EN LÍNIA


Google Drive és un servei d'allotjament d'arxius que permet emmagatzemar, crear, modificar, compartir i accedir a documents, arxius i carpetes de tot tipus en un únic lloc.

Aquest sistema permet crear carpetes,documents, fulls de càlcul, presentacions, formularis i dibuixos amb la particularitat que ho estàs fent online. D'aquesta manera no cal guardar-los en l'emmagatzematge del teu ordinador. Google Drive, per tant, és una eina que trobem dins del "cloud computing". Amb Google Drive apareix el concepte de núvol, que és aquest possible emmagatzematge de continguts, informació, arxius... dins la xarxa.

Si haguès descobert abans aquest sistema que oferia Google, la meva manera de creació, gestió, modificació de documents i arxius en el transucurs de la meva educació escolar hagués estat, seguramanet, molt diferent del que va ser.

Utilitzar aquesta aplicació és una tasca senzilla, que no requereix gran coneiexement en el camp de la tecnologia. És una eina intuitiva i senzilla per treballar des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu informàtic: des de mòbils fins a ordinadors, passant per pissares digitals, tablets...

Us convido que experimenteu amb aquesta eina i que a l'apartat de comentaris en feu una petita valoració.

Espero que hagi estat interessant!
Fins aviat,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada